update van Rob
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Manon
08 Mei 2009 | Thailand, Kanchanaburi
hier even een verslag tot nu toe van Rob
warm warm warm niet te harden
gisteren zijn we naar de monkeyschool geweest, erg leuk om een keer gezien te hebben( aapjes die kunnen fietsen, kokosnoten plukken, en zelf een die micheal jordan heet en die was beter in basketbal dan ikzelf.
daarna zijn we olifanten gaan rijden(dat is echt een aanrader alleen je kunt dan beter eerst een massage hebben genomen want je schud van links naar rechts en weer terug als je in de nek van zo'n beestje zit en die van ons(paul en mij) die wilde alleen maar harder en harder, gelukkig hadden manon en nina en onze gids een iets rustigere, en daarna mochten we nog in de rivier om de olifanten te wassen, maar nina widle dit niet dus die is met mama aan de kant gebleven.
Vandaag zijn we naar de hotsprings geweest dat zijn hele hete bronnen hier in de bergen(stom eigenlijk want als het vriest ga je ook geen ijs eten hahaha) daarna zijn de naar hellfire pass geweest (voor de mensen die niet weten wat dat is het is een tussen de bergen door uitgehakte pass voor de birma lijn(treinrails)
em ik ging daar zowas van mijn graat van de hitte dus ik kan me inleven in de slaven die dat hebben mogen uithakken) en tot slot zijn we naar de tigre temple geweest daar mochten we op de foto met de tijgers en we mochten ze aaien (zijn eigenlijk gewoon grote poezen, lekker zacht)
maar nu ga ik er een eind aan breien want ik heb het gevoel dat ze willen gaan sluiten in het internetcafe.
allemaal de groeten en tot horens. Rob
08 Mei 2009 - 10:19
Vincent:
Hey Rob,
Mooi om te horen dat je het naar je zin hebt in het Paradijs Thailand :)
Die hitte daar wen je aan, is inderdaad de eerste paar dagen is super irritant, maar goed, het regenseizoen zal zo gaan beginnen, dus dan snap je waarom dat dat wel lekker is :)
Gaan jullie trouwens nog naar Bangkok toe? Dat vind ik echt een super stad, je hebt er alleen wel een paar dagen nodig om te wennen, is altijd zo hectisch daar, zeker als je net uit de jungle komt :)
Trouwens al iets van slangen of vogelspinnen zien rondlopen?
Veel plezier daar, en natuurlijk Nina, Paul en Manon ook erg veel plezier daar!!!!!!!
(Geniet er maar van, vanmorgen scheen de zon, maar net was het weer koud en grauw... brrr)
08 Mei 2009 - 10:24
Peter:
Ha, der kleine Rob sextourist,
Sie wissen, in den Dschungel sind nicht Huren huh! Self-ga mir, Pattaya jedes Jahr zu einigen, dass kleine Mädchen drängen. Phuket ist auch ein sehr schöner Ort, wo man unabhängig.
In den Mund oder in Ihrem Esel, es macht sie noch nicht alles! Wenn Sie möchten, dass ich eine Adresse für Sie ...
Viele sexpaß!
Der immer geile Peter -
08 Mei 2009 - 11:37
Remco:
Zo laat ik ook eens een berichtje achter laten anders denken jullie ook dat het me allemaal geen f*ck interesseert, ben gewoon een beetje druk. Maar zo te lezen beval het allemaal wel daar in het zon overgoten/natte/warme/vochtige/op sommige plekken stinkende/drukke/goedkope/mooie/fijne/enz. Thailand. O wat zou ik er een moord voor doen om ook daar te kunnen zijn. En Paul ik mis je enorm!!!! Gelukkig voor mij en helaas voor jullie is de eerste week al weer voorbij (ja leuke dingen gaan snel, minder leuke dingen trouwens ook als je ouder wordt.) Heb zin in de 27e mei lekker bbknoeien zie ik eindelijke mijn lieve knappe en soms gevoelloze vriendje weer terug. In nederland alles weer normaal karst t is dood, trixxie leeft nog steeds en willem a. nogsteeds geen koning. Helaas geen even apeldoorn reclames meer op tv dus ben ik ze zelf maar gaan produceren, resultaat zien jullie na de vakantie, niet geschikt voor uitzending op internet. Nou ga er een eind aan breien de letters beginnen van m'n toetsenboard te slijten. Doei en tot over 20 dagen!!!
Groeten en Kusje voor Nina,
Jullie dikke lieve knuffel vetklep Remco!
08 Mei 2009 - 18:04
Theo En Tonny:
Hallo Rob,
Goed om te horen dat het met jullie in dat verre Thailand goed gaat.
Jammer dat je maag wat van streek is maar zal wel van de hitte komen???Doe even wat rustig aan en dan zal het wel goed komen.Weten jullie wie die gekke duitser is??Ik heb wel een vermoeden maar weet het niet zeker.
Heel veel plezier daar en geniet toch maar van de zon want hier is het naatjepet...Groetjes en tot horens .Theo en Tonny
P.S dikke kus en knuffel voor Nina. -
09 Mei 2009 - 16:22
Mariëlle:
Hey Rob,
Leuk om ook van jou een berichtje te lezen. Het is ff wennen inderdaad met die hitte, maar het is wel super mooi daar.
Hopelijk beleef je nog veel mooie dingen daar en hebben jullie onderling veel lol.
Heel veel plezier nog!!!
Liefs,
Mariëlle -
12 Mei 2009 - 12:32
Joost & Lean:
Hey robbie,
beter dat je het zo naar je zin hebt. En ja die warmte, hoor al wel dat het echt een land voor mij is dan ;-)
Maar geniet er maar van, je zit pas op de helft van de vakantie. hopenlijk beleven jullie nog een aantal leuke avonturen.
Groetjes namens mij en Lean